Πασχαλινές εκδηλώσεις 2019

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 20:34

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019    

************************************

Ο Δήμος Γερμασόγειας διοργανώνει και φέτος τις Πασχαλινές εκδηλώσεις, για αναβίωση των ηθών και εθίμων του τόπου μας, προσβλέποντας στην παρουσία όλων των δημοτών και επισκεπτών της Γερμασόγειας, ώστε να δοθεί ένα ιδιαίτερο νόημα σ’ αυτήν την προσπάθεια.

          Για το σκοπό αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο κατάρτισε το ακόλουθο πρόγραμμα:-

 

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ – 29/4/2019

 

-           Το απόγευμα, στις 4.00 μ.μ., θα οργανωθούν παραδοσιακά παιγνίδια (σακκουλοδρομίες, κουταλοδρομίες, παιχνίδι με το πορτοκάλι/λεμόνι, σχοινί-κάτεργο, κ.α.) στο πάρκο των Κυνηγών, δίπλα από το γήπεδο (πλαστικό χλοοτάπητα) της Γερμασόγειας, στο χωριό.

 

-         Στον ίδιο χώρο, στα πλαίσια της εκδήλωσης:-

 

v  θα παρουσιαστεί ψυχαγωγικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς από τη Χορευτική Ομάδα του Πολιτιστικού Ομίλου Γερμασόγειας υπό την καθοδήγηση του κ. Κώστα Καρεκλά και μουσική από επαγγελματία Dj.

 

v  Θα υπάρχουν φουσκωτά για τα μικρά παιδιά.

 

v  Θα λειτουργεί περίπτερο από το ΣΚΕ Γερμασόγειας με διάφορα εδέσματα και μαγιάτικα στεφανάκια.

 

ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ – 30/4/2019

-                      Το απόγευμα, στις 5.00 μ.μ., θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ «Παντρεμένων – Ελεύθερων» στο γήπεδο (πλαστικό χλοοτάπητα) της Γερμασόγειας, στο χωριό.

 

-                      Το βράδυ στις 7.00 μ.μ., στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί τόμπολα, όπου τα έσοδα θα διατεθούν στο ΣΚΕ Γερμασόγειας.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ – 1/5/2019

-                      Θεατρική Παράσταση «Καφενείο το Χάνι» από τον Πολιτιστικό Όμιλο Γερμασόγειας στο Υπαίθριο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Γερμασόγειας στις 8:00μ.μ.  Είσοδος Ελεύθερη.

 

Related image

Απρίλιος, 2019                                                      ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ

Έντυπα

Powered by Technomart