• Home
  • Information
  • News & Announcements
  • Εναύσματα Θετικής Αλλαγής: Ο Δήμος Γερμασόγειας Εισέρχεται στον 3ο Κύκλο του Young Cities

Εναύσματα Θετικής Αλλαγής: Ο Δήμος Γερμασόγειας Εισέρχεται στον 3ο Κύκλο του Young Cities

Monday, 09 October 2023, 17:42

Στις 12 Οκτωβρίου 2023, ο Δήμος Γερμασόγειας ανοίγει νέες πορείες για τους νέους της περιοχής, διοργανώνοντας την πρώτη συνάντηση του καινοτόμου προγράμματος Young Cities. Στις 6:00 μ.μ., τα φώτα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου στη Γερμασόγεια θα ανάψουν, φιλοξενώντας τοπικούς φορείς, οργανώσεις νεολαίας και τους νέους της περιοχής για να γνωρίσουν από κοντά τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα.

Το Young Cities, που διαχειρίζονται οι οργανισμοί Center for Social Innovation (CSI) και Research and Education of Social Empowerment and Transformation (RESET) με την υποστήριξη της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, έχει ήδη αφήσει το αποτύπωμά του στη νεολαία της Κύπρου κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων κύκλων. Περισσότεροι από 150 νέοι από διάφορους δήμους και κοινότητες του νησιού έχουν ήδη συμμετάσχει, γίνοντας Πρεσβευτές Θετικής Αλλαγής στις κοινότητές τους.

Τα επιτεύγματα των προηγούμενων κύκλων έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με δεκάδες νέους να χαρακτηρίζουν το Young Cities ως ένα από τα πιο επιδραστικά προγράμματα νεολαίας στις πόλεις και τα χωριά τους. Με τον Δήμο Γερμασόγειας να συμμετέχει τώρα στον 3ο κύκλο του προγράμματος, οι νέοι της περιοχής έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέλη μιας κινητικής κοινότητας που αποσκοπεί στην ανάπτυξη θετικών αλλαγών στον τόπο τους.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλους και η διαδικασία εγγραφής έχει ήδη ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους [εδώ](https://forms.office.com/e/wPQEv2ZUBX). Με την υποστήριξη των υπευθύνων αρχών και τη συνεργασία των οργανισμών που διαχειρίζονται το πρόγραμμα, το Young Cities αναμένεται να ενισχύσει την τοπική ανάπτυξη, την εκπαίδευση και τη νεολαία της Γερμασόγειας, δημιουργώντας ένα ισχυρό θεμέλιο για το μέλλον.

#youngcities #localdevelopment #youth #cyprus #education #csicyprus #resetcy #nicosia #omodos #germasogia #aradippou #kalopanayiotis #agros