Δηλώσεις Δημάρχου Γερμασόγειας Κυριάκου Ξυδιά για κρούσματα κορωνοιού

Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020, 01:02

Ο Δήμαρχος Γερμασόγειας Κυριάκος Ξυδιάς για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού:


Μετά τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει και με τα νέα μέτρα του Υπουργείου Υγείας, καθηκόντως έκανα σήμερα το πρωί περιοδεία σε επαγγελματικά υποστατικά της πόλης μας. Με ικανοποίηση διαπιστώνω ότι τηρούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα. Ταυτόχρονα ως Δήμος Γερμασόγειας θα συνεχίσουμε στοχευμένα τις απολυμάνσεις σε πιθανά σημεία μετάδοσης.

 

Με αφορμή τη νέα κατάσταση απευθύνω έκκληση σε όλους να τηρούν τα πρωτόκολλα και να αποφεύγουν τις υπερβολές. Σε δύσκολες καταστάσεις ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Αυτό που προέχει είναι όλοι μας να είμαστε προσεκτικοί για αποφυγή ενός νέου lockdown.

 

Ως Δήμαρχος δεν έχω καμία επίσημη ενημέρωση για περαιτέρω μέτρα από αυτά που ανακοινώθηκαν. Θεωρώ πως με υπευθυνότητα και νηφαλιότητα από όλους η Γερμασογεια θα παραμείνει ασφαλής. Είναι πεποίθηση μου ότι η πόλη μας δεν διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο από άλλες περιοχές της πατρίδας μας.

 

Η σοβαρότητα όλων μας μπορεί να στείλει το μήνυμα στήριξης των κατοίκων και των επιχειρήσεων στην πόλη μας.

Προσωπικά εκφράζω την ικανοποίηση μου για τους επαγγελματίες της περιοχής και είμαι σίγουρος ότι με την υπευθυνότητα τους θα κρατήσουν ψηλά τον πήχη και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

 

Με εκτίμηση

Κυριάκος Ξυδιάς

Powered by Technomart